En början på något nytt

September är här och för första gången vet jag utan tvekan vilken min favoritmånad och -årstid är. Precis den här. Hösten betyder för mig, och helt säker för en hel del andra också, en fräsch start. Sommaren med sin brist på rutiner (för min del) är över och det är dags att rycka upp sig lite grann. Just den här hösten är det ovanligt tydligt.

Den här hösten är allt nytt. Min man och jag har flyttat till min hemstad, till en nyrenoverad rymlig lägenhet som är många saker vår förra lägenhet inte var. För en månad sedan började jag jobba och nu inleder jag också mitt sista magisterår på universitet. Dessutom har jag tagit tjuren vid hornen och påbörjat några nya hobbyn – sånt jag inte vågade senast jag bodde i den här staden för 8 år sedan.

Och ja, en ny blogg blev det också. Sedan 2007 har ja bloggat väldigt oregelbundet med många både korta och långa bloggpauser. I somras tog jag en paus på obestämd tid, men märkte att jag helt enkelt inte kan hålla mej borta från bloggosfären under en längre period. Det kliar för mycket i fingrarna. Eftersom så mycket annat känns fräscht och nytt i livet, tyckte jag ändå det var dags för en clean break från mitt tidigare bloggande. Domänen och namnet är det samma, men jag ville börja om från början.

Så, hej och välkommen, igen!

 

bild
Jag till vänster och svägerskan till höger på sommarens resa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *