Thursday is the new Friday

Min arbetsvecka har fyra dagar, vilket i praktiken betyder att jag egentligen får ta helg redan på torsdag. Det är obeskrivligt skönt. Extra bra känns det idag, jag har en långsam morgon med kaffe och en audiobok på gång, kylskåpet har något inuti sig och lägenheten är städad.

img_9891

Förra helgen bjöd el Chileno mig på hemgjord sushi. Jag håller tummarna att han får för sig att han vill göra om det den här helgen, för han lyckades verkligen! Jag känner att jag bara måste skryta lite på honom.

I helgen ska vi fira Chiles nationaldag, el dieciocho, tillsammans med några andra chilenare i trakten. Sen tänker  jag mig lite studier och så ska jag mysa för fullt, då vädret börjat hösta sig till slut.

img_9739

Hur ser dina helgplaner ut?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *