Katarinamilly goes gravidblogg!

2016 susade förbi. Det var inte ett lätt år för mig och jag är glad att gå över till 2017. När ett år går över i ett annat, känns det alltid som att jag har ett oskrivet blad framför mig, trots att det bara är en helt ny, vanlig dag den första januari och trots att jag knappast kommer att förändra hela mitt liv under inkommande år. Symboliskt känns det ändå bra, att lämna det som förflutit bakom en.

I år har jag valt att inte ge några nyårslöften. Jag önskar att få må bra i kropp och sinne, ha en mer balanserad vardag och skratta, men jag tänker inte rabbla upp specifika mål jag vill nå.

Det allra största det här året är att vi två, el Chileno och jag, ska bli tre! Om allt går väl, vilket jag väljer att utgå ifrån just nu, får vår skatt se dagsljus i juli/augusti! Det är roligt att det är så många vänner och bekanta som också ska få barn, vår pärla har redan tre kusiner och två småkusiner på väg! Får se om det hinner bli flera innan årets slut.

Har tidigare berättat nyheterna åt nära och kära och i början på veckan beslöt vi oss för att göra det some-officiellt och nu tänker jag att det kanske är dags att återuppta bloggandet igen! Så, 2017 blir ett år av gravid- och mammabloggande har jag på känn.

Gott nytt år och välkommen att följa med på resan!

screen-shot-2017-01-07-at-19-03-13

 

2 thoughts on “Katarinamilly goes gravidblogg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *