Åtta bra saker

  • Rosor och choklad imorse. Ja, jag är nog ganska svag för sånt.
  • Kommer jag rätt ihåg så brukar el Chileno och jag inte vara jättebra på att uppmärksamma till exempel en dag som alla hjärtans dag, men i dag gick vi faktiskt på dejt. Det var länge sedan och således välbehövt!
  • Solen! Ljuset! Röd himmel!

  • Magen har plötsligt blivit mer synlig. Vi har hunnit fram till vecka sjutton och jag har undrat var kulan håller hus. Fast det känns lite besynnerligt inuti, till exempel när jag ska stiga upp på morgonen, och ibland går jag omedvetet som en höggravid kvinna. I onödan tror jag.
  • Imorgon ska vi på andra rådgivningsbesöket. Det är spännande, för jag vet inte ännu riktigt vad som egentligen ska hända på rådgivningen. Hjärtljuden lär vi ju få höra och jag längtar så mycket att få minsta lilla kontakt med vår skatt.
  • Barnen omkring mig. De  är så roliga att mina bästa skratt ibland (ofta) kommer när jag är tillsammans med dem. Den senaste veckan har jag gapskrattat åt så många roligheter de kommit med.
  • Att klockan är nio, jag är dödstrött och det känns skönt att få lägga sig. Den som kämpar med sömnproblem förstår vad jag pratar om.
  • Hotell bokat i Rom! Bra läge, rätt bra pris tror jag, och modernare än massor av de andra hotellen i samma område i samma prisklass. Plus att det går att avboka gratis om det skulle behövas! Bra gjort, vi!

IMG_1087

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *