Halvvägs!

I dag är vi exakt halvvägs genom graviditeten! Jag trodde aldrig att det kunde gå så här fort. Är tacksam för att allt gått bra så här långt och att jag fått må fint för det mesta.

Igår fick vi äntligen se vår skatt på ultra igen och allt såg fint ut. Jag kunde inte riktigt koncentrera mig på fläckarna på skärmen då de olika organen mättes och kontrollerades, utan jag väntade med stor spänning på att få höra om bebisen ämnar visa vad hen är för en sort. Det är en vild en som sparkar och akrobatiserar inuti mig och jag känner ofta av starka rörelser nu, trots att det visade sig att jag har livmodern på framväggen.

IMG_1251

Drömmarna jag haft visade sig vara mer sanna än min intuition, för det visade sig att det är en pojke vi ska få! Vi skulle ha varit lika glada över en dotter, men det som onekligen är extra roligt är att vi känner något som jag upplever som tusen pojkbebisar från förra året eller som är på väg i år. Vår skatt har tre pojkkusiner på kommande inom kort och han har precis fått en pojksmåkusin i Chile. Det känns som det stora Pojkbebisåret, både i bloggvärlden och i den värld jag känner.

Den underbara stickade dräkten skickade min svärmor med el Chileno som kom hem för ett par dagar sen (jee!). Tossorna fick vi av min svägerska, de är handstickade i södra Chile och har en ”sula” av läder under – helt underbara! El Chileno hade nästan hela kappsäcken full med kläder och diverse babymojänger med sig – jag tackade och tog emot och strök med tacksamhet över många saker på min införskaffningslista.

2 thoughts on “Halvvägs!

  1. Jag hade också moderkakan (du skrev livmodern, men antar de e den du menar! ;)) på framväggen men kände också rörelser myki och tidigt trots det. Så mysigt med sparkande bebis! <3

    Ljuvlig dräkt, trodde den va köpis! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *