En helt ny värld

Det är nästan fem månader sedan jag skrev här sist. Och för mej betyder det att jag som skriver har blivit lite av en annan människa. För mej har nämligen världen blivit ny.

Den 21 juli tog vårt liv som vi dittills känt det slut och ett helt nytt kapitel fick sin början. Vår skatt, en drygt 3 kilos klimp, äntrade världen och satte snurr på vår vardag. Nu har han redan hunnit bli nästan 6 veckor gammal och är en gosig liten godbit som vi jävigt tycker är den finaste, vackraste och roligaste bebis som någonsin andats på denna jord.

Imorgon börjar hösten och för mej blir det minsann en nystart. Medan andra börjar  nya studieår, återvänder till jobbet efter semestern eller börjar ettan, blir jag hemma med en kompis som är helt beroende av mej. Jag ser galet mycket framemot det samtidigt som jag funderar på hur jag ska fixa det. Hur håller man ordning i ett hem då en bebis styr ens dag? Särskilt då man inte är så ordningssamt begåvad från förut. Hur håller man hjärnan i skick då de flesta samtalsämnen handlar om amning, bajs, tupplurer, hur trött man själv är, diverse hudföreteelser eller om hur oerhört fint barnet är?

Ni hör. Jag är mamma för första gången.

Försiktigt pustar jag lite liv i den här bloggen. Det finns en chans att jag öppnar dörren till vår vardag i höst, om jag hittar tid och ork.

20170726105548_IMG_5819

Han. Som öppnade dörren till en helt ny värld.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *