Vamos a Chile!

IMG_0044 (1) copy

Nästa vecka bär det av! På Vikings första utomlandsresa, om man nu inte räknar de två dagar vi tillbringade i Haparanda när han var några veckor gammal. Om en och en halv vecka vaknar vi i Chile.

Jag har inte riktigt greppat att vi ska resa. Pass har vi fixat åt junior redan för ett bra tag sedan, men resten av förberedelserna har blivit lite på hälft. Å andra sidan kräver den här resan inte jättemycket fix. Det är skönt att ha kommit till en punkt där jag vet att det som blivit oinförskaffat går att ordna där, vi ska trots allt vara med familj och inte åka på en semesterresa.

IMG_9615 (2) copy

De senaste dagarna har jag rensat bland alla tusentals foton på datorn och hittat bilder från de tidigare vistelserna i Chile. En del av min familj har också hälsat på där, och jag förde över deras bilder som jag aldrig sett tidigare. Jag ska sortera lite bland dem, kanske jag en annan dag laddar upp några här. Att bläddra bland dem påminde mig om hur värdefullt det känns att ha fått ett till hemland som är varmt när det är kallt här och att ha fått uppleva så många fina platser och roliga saker där borta på andra sidan klotet. Och härligt att också ha fått dela de upplevelserna med en del av familjen och ett par vänner härifrån.

IMG_9868 copy

Den här gången ska jag verkligen försöka ta ut allt av våra dagar där och framför allt FOTA mera. Jag är sämst på att orka krångla med kameror på resor. Men det är ju så värdefullt att ha kvar bilder som påminner om sådant man för länge sedan glömt bort.

Bilddosen är från min allra första gång i Chile, december för fyra år sedan.

2 thoughts on “Vamos a Chile!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *