Chile nästa!

Så där, nu har vi smällt fast kappsäckarna – med en inte så minimalistisk packning som jag hade önskat – och nu är vi redo att åka, i alla bemärkelser! Morgondagens kläder är framlagda, vi har checkat in online och printat ut boarding passen.

I dag beslöt jag mig för att jag ska njuta för fulla muggar under den här resan. Det kanske är självklart för alla utom för mig. Jag är nämligen den som tar med mig skolarbeten, räkningar att betala eller andra to-dos utomlands. Inför den här resan hade jag inget särskilt ogjort som skulle få komma med, men för tillfället snurrar det mycket bli-mer-produktiv, få-ordning-på-ditt-liv, lär-dig-investera-tankar i mitt huvud och jag har på känn att jag lätt skulle ta med dem och känna att jag vill/borde läsa på och planera saker medan jag sitter i solstolen.

Vilken tur att jag i dag kom på mig och sa till mig själv på skarpen. De här novemberveckorna i Sydamerika ska det finnas så få borden och måsten som möjligt. Det jag läser ska bara vara romaner, dikter eller kokböcker och de podcaster jag lyssnar på ska vara lättsmälta eller något som inspirerar mig till reflektion. Facebook får troligen ta en paus från mig.

Det jag hoppas kunna fokusera helhjärtat på är i stället de familjen och vännerna, maten (åh, tur att jag älskar mat!), att vara verkligt närvarande, solen och poolen (tänker mig tidiga morgondopp, precis som jag alltid planerar, men hoppas jag faktiskt lyckas den här gången). Ja, kanske självklart för alla, men jag blev trehundra gånger mer ivrig på att resa efter det här lilla beslutet. Mot carpe diem!

Kan. inte. vänta.

IMG_0849

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *